HİKAYE DEVAM EDİYOR: BÜYÜCÜ KARTI VE ANLAMI


Merhabalar :)
Bugün sıra büyücü kartımızda. Büyücü bizim yola çıkış kartımız. Şimdi meydan okuma zamanı jokerde ki toyluğu atmaya başladık yavaş yavaş :)
Jokerde olduğu gibi, kartımızda ne gördüğümüze bakıp onu anlamaya çalışarak gideceğiz.

Ne görüyoruz?
    Kartta elinde asa tutan adamın önünde bir masa ve çiçekler var. Kartımızın numarası da 1 yani hem bir başlangıç hemde açığa çıkacak bir güç var. Şimdiii adamın üzerinde kırmızı bir pelerin ve mor bir kemer görünüyor. Önündeki masanın üzerinde kupa, tılsım,değnek ve kılıç var.Elindeki asayı zafer işareti gibi havaya kaldırmış, sanki meydan okuyor.daha önceki yazımda gruplardan bahsetmiştim. Daha net anlamak için okumanızı tavsiye ederim.4 grubumuz vardı ve her biri farklı bir insani yönü anlatmaya çalışıyordu. Kupa duygularımızı,değnek hırslarımızı, tılsım maddiyatı veya somut şeyleri,kılıç ise mantığı.Bu dört grubun temsilcisi masanın üzerinde yani büyücünün kartları ortada , bu 4 gruba da hakim bir konumda. Hangi yönü ağır basacak onu ilerde göreceğiz.Ayrıca bir elinle yeri bir elinle göğü işaret ediyor. Dikkat ettiniz mi burada aşırı kendine güven söz konusu. Dünyaya karşı hazır durumda.
       Peki ya beyaz zambaklar? Zambak çiçeğini sevmeyen yoktur sanırım ama kabul etmek gerekiyor ki içinde böcekleri tutan bir salgısı da var.Yani bir nevi tuzak. Peki bunu neden yapar beslenmek için mi ? Hayır sadece zarar görmemek için yapar. Jokerin aksine büyücü olası tehlikelere karşı savunmasız değildir. Kendine güvenir, zekidir,isterse çok romantik bir aşık olabilir, hırslıdır,tutkuludur,kesinlikle iyi bir konuşmacıdır, yani büyücüyle birlikte iletişim artar.Tuttuğunu koparır. kısaca büyücü istediğini alır yada almak için her yola başvurabilir :)  Ya kırmızı güller ? Onlar her zaman duygusallığın simgeleridir. Büyücü aşktan ziyada etkilenmeyle ilgilidir. Söylemiştik ya o kendine güvenen ve dünyaya karşı olan insanın her zaman hayranları olacaktır. Kimi zekasından , kimi hırsından etkilenecektir. Büyücü hayranlığı da simgeleyebilir.( duygusal bir etkilenmeyi). Ama çok fazla gül var yani bu heyecanı kaybetmemek gerek yoksa diğer alternatiflere yönelebilir:)
    Başının üzerindeki sonsuzluk işareti gibi görünen bir 8 sayısı var. Destemizde ki sekizinci kart güç kartıdır. Ona bakarsanız kartta yine aynı simgeyi görürsünüz. Bu iki kart birbirleriyle bağlantılıdır. İkisinde de kendine güven ağır basar.İkisinde de hükmetmek var buna dikkat edin lütfen.
ama her zaman güzel şeylerden mi bahseder ? Diğer tüm kartlarda olduğu gibi maalesef hayır.bazen hırslarına yenik düşer büyücü yada duygusal yönden olgunlaşmamış olur herkese mavi boncuk dağıtır :) Yada sırf istediklerini elde etmek için etik olmayan yollara başvurur.Yani insanları kandırmaya eğilimli olabilir. Büyücünün bize ne söylediğini hangi kartlarla birlikte göründüğüne bakarak anlayabiliriz.

Sorumuza göre değişen uyarı niteliğindeki bu durumlara bakalım.

  • Eğer sorumuz iş hayatı üzerineyse büyücü bize kendimize güvenmemizi ve iletişime önem vermemizi söyleyebilir ayrıca çevremizi genişletmemiz ve kendimize güçlü bağlantılar bulmamız gerektiğini de ifade edebilir.
  • Eğer sorumuz aşk üzerineyse aramız da göremediğimiz bir çekim olduğunu anlatabilir. Ama kesinlikle ve kesinlikle en az iki kart çekmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü yanında çıkan diğer kartlara göre olası bir hayal kırıklığı yaşamamızı engelleyecek tedbirler alabiliriz. 
  1. Şeytan kartıyla birlikte çıkan büyücü birinin size gerçek yüzünü göstermediğini söyleyebilir.yani görünenle gerçekte olan farklıdır.
  2. Adalet kartıyla çıkan büyücü ise hislerinizi mantığınızla dengelemeniz gerektiğine işaret edebilir.
  3. Güç kartı ile görünürse tutkunun zirve yapacağı bir ilişki olabilir :)
  4. Kılıç 7 lisi ile göründüğü zaman ben,sizinle iletişim kurmak için farklı yollar deneyeceğini söyleyebilirim.Ama bu durumda bir 3. kart çekin bence :)


Şimdilik aklıma gelenler bunlar . Unutmayın;  hisler sizin,tercih sizin ve yorum sizin :)
Bir sonraki yazımda azize kartı ile devam edeceğiz:)








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HİKAYEDE DEVAM EDIYOR :AZİZE KARTI VE ANLAMI

JOKER AÇILIMI

HİKAYE BAŞLIYOR : JOKER KARTI VE ANLAMI