HİKAYE DEVAM EDİYOR: İMPARATORİÇE KARTI VE ANLAMI

Alımlı bir kadın , imparatoriçe :)
 Şuan hikayemiz ne durumda öncelikle ona bakalım. jokerle yola çıktık, başımıza ne gelir bilmiyorduk ama bilinmeze atladık. Büyücüyle kendimize güvenmeye başladık azizeyle de bilinmeyen güçlerimizi keşfettik şimdi ise imparatoriçe :) Dikkat ederseniz yavaş yavaş mükemmelleşerek hayatın yolunda ilerlemeye devam ediyoruz.
ve
Kartımıza bakalım şimdi artık alışılan bir soru oldu sanırım ama yine sormam gerek :)
Ne görüyoruz?
Kartta tahtında oturmuş bir kraliçe var.üzerinde dökümlü bir elbise ve elbisesinin üzerinde çiçek desenleri fakat bu çiçekler henüz açmamış olan çiçekler , tomurcuklar yani:)
Arkasında ağaçlar sıra sıra ve ağaçların arasından süzülen bir ırmak , hemen önünde buğday başakları.her insanın olmak isteyeceği bir ortam sanırım.İnsanın içini bir huzur kaplıyor.En azından benimkini :) Peki ya taht nasıl?
Kırmızı renk hakim görünüyor.Altında bir kalp var üzerinde dişilik sembolü direk göze çarpıyor.

Ekinler yani buğdaylarımız bize ne anlatıyor? Demeter yunan mitolojisinde bir tanrıdır. Onu anlatan sembol buğday demetidir. Tabi ki mitoloji anlatmak gibi bir niyetim yok :) Burada ki buğday başaklarını onunla ilişkilidir ama. Demeter doğurganlığın, bereketin, hasadın , anneliğin tanrıçası olarak kabul edilir. Kartımıza bakarsak onunda doğaya hükmeder gibi bir duruşu olduğunu fark edebiliriz. Efsaneye göre kızı kaçırılan tanrıçanın küsüp baharı getirmediği söyleniyor. Bizim aliye gibi çocuklarım olmadan asla yani :) Kabul edin bu komikti :)) Neyse sonra kızına kavuşunca ekinler yeniden açmış ve baharı getirmiş. Kızının da turşusunu kurmuş :) Şaka bir yana kartımızın  bize ne anlatmaya çalıştığını ve püf noktalarını anlamamız için Demeter hakkında bunları bilmemiz gerekiyor.
Tomurcuklarımız , onlar ne söyler?

Kırmızı çiçekler açmak üzere , kırmızı bize duygusallığı anlatıyordu her zaman kırmızı çiçekler özellikler onu vurguluyor. verim aslında üretkenlik çiçekler açıyor çünkü doğa yenileniyor her yönüyle bir doğuş var kartımızda.

 İmparatoriçe kartı ,destemizin yani tüm kartlarımızın annesidir. şefkat onun kalbinden tüm desteye yayılır. Verimli bir dönemi anlatır bazen. ayrıca güzelliği anlatır. Bu kartın yönetici gezegeni Venüs'tür belki buradan gelir bu doğal güzellik. Hem kime
sorarsanız sorun en güzel kadının annesi olduğunu söylemez mi?

  Peki açılımlarımızda karşılaştığımız imparatoriçe kartı bize ne anlatır :)

Bir bayan için kendini gösteren imparatoriçe kartı kişilik özelliği olarak o bayanın çok anaç ve verici bir yapısı olduğunu gösterebilir. Açılımlarda bir anneyi de anlatabilir. Yani sorulan soruya göre yorumlar tabi ki farklı olacaktır. Sizin hakkınızda ne düşündüğünü merak ettiğiniz biri için yapılan bir açılımda kendini gösteren bu kart karşınızdaki kişinin sizi çok güzel bulduğunu gösterebilir.

İpucu :Eğer yanında değnek ası da varsa sizi gördüğünde çok heyecanlandığı anlamına gelebilir :)
Yada bir arkadaşınızla görüşmenizi istemeyen anneniz varsa arkadaşınızla ilgili bir soruda bu ortaya çıkabilir. Ama her yönüyle imparatoriçe çok verimli ve güzel bir karttır.Sizi çok güzel şeylerin beklediğini müjdeler genelde:)
Unutmayın hisler sizin , tercih sizin ve yorum sizin :)

Bir sonraki yazımda imparator kartı ile devam edeceğiz:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HİKAYEDE DEVAM EDIYOR :AZİZE KARTI VE ANLAMI

JOKER AÇILIMI

HİKAYE BAŞLIYOR : JOKER KARTI VE ANLAMI